Kupujem Online

Lady® – večne ruže i orhideje koje simbolizuju ljubav i eleganciju

Intervju sa osnivačem Lady® brenda – Aleksadar Nedeljković LuxPokloni.rs

1. Kako se izrodila ideja da uopšte krenete u potragu za savršenom formulom koja će ružama dati večni sjaj?

Ideja za stvaranje Lady® pozlaćenih i posrebrenih ruža rodila se pre pet godinaa, razmišljajući o unikatnom, luksuznom i originalnom poklonu za nju, želeo sam pronaći nešto posebno što bi muškarac mogao pokloniti svojoj voljenoj osobi. Tako se rodila ideja o zlatnoj ruži, večnoj ruži koja simbolizuje divljenje, poštovanje i spremnost da se uloži trud. U to vreme kod nas nije bilo sličnih proizvoda, samo par imitacija ruža, ali ne pravih ruža koje su pozlaćene pravom pozlatom. Tako se rodila Lady® večna ruža i postala pravi unikatan poklon za žene.

2. Koliko vremena vam je bilo potrebno da pronađete način da ruže i orhideje stavite u pozlatu i posrebru?

Izrada pozlaćenih i posrebrenih ruža i orhideja je dug i složen proces koji zahteva strpljenje i preciznost. Potraga za savršenim procesom i materijalima koji bi omogućili pretvaranje prirodnih ruža u večne, pozlaćene i posrebrene cvetove, trajala je oko godinu dana. Kao autodidakt, uspeo sam da vizualizujem gotov proizvod i realizujem ga u stvarnosti uprkos početnim poteškoćama. Najveći izazov bio je očuvanje lepote ruža tokom procesa nanošenja plemenitih metala. 

3. U vašem asortimanu postoji ruža i orhideja, da li težite proširivanju asortimana još nekim od cvetova?

Za sada smo fokusirani na izradu pozlaćenih i posrebređenih ruža i orhideja, jer su to cvetovi koji najviše intrigiraju naše kupce i simbolizuju ljubav, poštovanje i eleganciju. Naravno, otvoreni smo za ideje i mogućnosti proširenja asortimana, ali smo sada usredsređeni na izradu najkvalitetnijih pozlaćenih i posrebređenih ruža i orhideja koje mogu trajati večno.

4. Koliko vremena je potrebno za izradu jednog pozlaćenog cveta?

Izrada pozlaćenih i posrebrenih cvetova zahteva mnogo rada i preciznosti, tako da je za izradu jedne Lady® ruže ili orhideje potrebno oko mesec dana. Više koraka je u pitanju, a prvo ide priprema ruže i dehidratacija. Nakon toga se nanosi više slojeva pripreme za završni sloj pozlate ili posrebre, a zatim se vrši provera kvaliteta izrade kako bi bili sigurni da će cvet večno trajati bez bilo kakvih promena. 

Naravno, imali smo i neobične zahteve poput pozlaćivanja brokolija, ali to je vrlo skup proces i obično kupci ne žele da plate toliki iznos.

5. Da li možete da nam kažete nešto više o samoj proceduri izrade?

Proces izrade Lady® pozlaćenih i posrebrenih ruža i orhideja sastoji se od više koraka. Prvo se priprema prirodni cvet, a zatim se nanosi više slojeva pripreme za završni sloj pozlate ili posrebre. Pozlata ili posrebra je proces kojim se na površinu metala elektrohemijskim postupkom nanosi tanak sloj 24-karatnog zlata ili 925 srebra. 

Svaka Lady® ruža i orhideja je originalna i unikatna, jer ne postoje dve iste, jer svaki cvet ima svoju prirodnu lepotu i teksturu. Ime i dizajn Lady® ruža i orhideja, kao i dizajn samih pakovanja od klirita su zaštićeni kod Zavoda za intelektualnu svojinu, kako bismo garantovali da kupujete unikatan proizvod.

6. Kako se održava jedna pozlaćena ili posrebrena ruža ili orhideja i koji joj je vek trajanja?

Održavanje pozlaćenih i posrebrenih ruža i orhideja je vrlo jednostavno. Dovoljno je da stoje na suvom mestu i da se povremeno obrišu blago vlažnom krpom kako bi se uklonila prašina. Lady® ruže i orhideje su večne i nemaju rok trajanja, a uz to dajemo i 24 meseca garancije kako biste bili sigurni da ćete uživati u njihovoj lepoti dugi niz godina.

Postavite utisak

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare